Skip to main content

Sedan 2012 har AB Tallbacka erbjudit företagslägenheter i Stockholm till kunder från hela världen. Vi kan erbjuda ert företag boende under en längre tid för anställda och konsulter. Om du är egen företagare och behöver tillfälligt boende under en längre tid, har du kommit rätt. Vi är ett bra alternativ på bostadsmarknaden för de som har företag och behöver en lägenhet i Stockholm.
Våra företagslägenheter är belägna i vanliga bostadsbyggnader med vanliga grannar. Vi hanterar flera privata fastighetsägares företagsuthyrning som en del av att främja svensk affärsverksamhet.

För att boka en företagslägenhet behöver vi veta företagets namn, hur länge ni vill hyra, vilket område och vad som ska ingå i hyran. Vi kan inkludera färdiga möbel-paket från Ikea tillsammans med elförbrukning och obegränsad internetanslutning med vår egen router via Comhem. Självklart inkluderas allt annat som uppvärmning, vatten, sophämtning, skatter osv. Det enda du som hyresgäst behöver betala separat är en vanlig svensk hemförsäkring. Känn dig fri att läsa mer om hemförsäkring på Folksams webbplats.

Det är också möjligt att prenumerera på din egen el och internet direkt via våra leverantörer.
Bredband – Snabbast enligt oberoende tester – Com Hem
Elnät via Ellevio
Tjänster som veckostädning och flyttstädning kan också paketeras eller ordnas själv om du vill.
Tallbacka företagslägenheter har ofta bra anslutningar till tunnelbanan, bussar och kollektivtrafik, men också bra parkeringsmöjligheter. Tallbacka verkar främst i Stockholms förorter med områden som Kista, nya Husby, Sollentuna, Kungens kurva, Sundbyberg, Solna, Bromma, Märsta, Årsta, Hägersten, Flemingsberg, Vårby, Vårberg, Lidingö, Nacka och andra områden.

För våra kunder är det viktigt att företagslägenheter generellt sett har en bra standard. Därför är nästan alla våra lägenheter renoverade enligt svenska nybyggnadsstandarder. Lägenheterna har ekparkett, vita väggar, kakel i köket med rostfria vitvaror och en hård diskmaskin. Badrummet är helt kaklat och har golvvärme, dusch, toalett och tvättmaskin med torktumlare för de större lägenheterna. Våra 2 rok och 2 rok har även förvaring i lägenheterna som kan användas som en walk-in-closet eller förråd. Det finns alltid tillgång till ett tvättstuga i huset för de flesta lägenheter som inte har tvättmöjligheter i själva lägenheten.
För att allt ska fungera med boendet hanterar vi felrapporter och serviceärenden själva. Detta innebär att du som hyr en företagslägenhet av oss alltid vet att saker åtgärdas vid behov.