Skip to main content

Företagslägenheter i Malmö

Malmö är den största staden i södra Sverige och en del av Köpenhamnsområdet. Det är en mycket progressiv stad med kulturella influenser från hela världen. Arkitektoniskt sett är Malmö en föregångare inom modern design. Det unika bostadshuset Turning Torso är ett utmärkt exempel på detta.

I Malmö finns ett stort antal olika företag inom bio-, medicin-, miljö-, informations- och kommunikationsteknik.

Dessutom är många företag inom digitala medier, transport, finansiella tjänster, affärsverksamhet, fritid, underhållning och byggverksamhet aktiva och blomstrande i staden.

Universitetet lockar cirka 15 000 studenter varje år, vilket gör Malmö till en ung och energisk stad full av talanger.

Det är ett viktigt kommersiellt nav i södra Sverige, som en del av Öresundsregionen och Danmarks huvudstad ligger bara 20 minuter bort med bil eller tåg.

Hyllie Gärde – Malmö

Den nyutvecklade och moderna stadsdelen Hyllie är navet i Öresundsregionen och kallas även Greater Copenhagen. Sista tågstoppet på den svenska sidan är här och härifrån tar resan till Köpenhamns flygplats Kastrup endast 12 minuter. Hyllie har bra bostadsområden, kontor, reaturanter, Malmö Exhibition Centre som är ett mässcentrum samt Skandinaviens största shoppingområde Emporia.

Det är lätt att nå Hyllie med flyg, tåg och bil. Det ligger mycket nära två internationella flygplatser.

Planlösning

Lägenhet

Stora vardagsrum med öppen planlösning och mycket naturligt ljus. De har stora balkonger med utsikt över omgivningarna.

Modern design och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare i alla lägenheter. Elektrisk golvvärme och handdukstorkar gör badrummen ännu bekvämare.

Område

En vackert anlagd innergård med blommor och terrasser har utformats för att ge en upplevelse av ett kvalitativt utomhusliv.

Inhägnade gårdar som skapar en mycket mysig atmosfär med bekväma sittplatser och en fin pergola samt lekplatser för barnen.

Den ikoniska stationen Hyllie Station ligger bara en kort promenad bort. Härifrån tar tåget till Malmö central bara 7 minuter, till Köpenhamns central 28 minuter och till den internationella flygplatsen Kastrup mindre än 15 minuter.