Skip to main content

Företagslägenheter

för alla behov för dig för ditt företag i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av uthyrning till konsultföretag, byggföretag och många andra. Detta gör boendet enkelt och prisvärt. Vi har också en egen serviceavdelning som ser till att allt fungerar med boendet.

Våra lägenheter är fullt möblerade med TV, grundläggande städutrustning och köksutrustning. Lägenheterna har diskmaskin, mikrovågsugn, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme i badrummet.

Available

Lägenhet med 2 sovrum i Kista

Vi har en 2-sovrumslägenhet i nyproducerad standard tillgänglig i Kista. Lägenheten är fullt möblerad med el och internet.

Vad vi erbjuder

Om oss

Idén till Tallbacka Lodging föddes då vi såg att många företag hade problem att hitta ett bra, problemfritt lägenhetsboende för sina anställda.

Därför hyr vi sedan 2012 ut lägenheter till företag i Stockholmsområdet. Totalt har vi över 300 lägenheter i närförorter och innerstan.Lägenheter är ofta nyrenoverade och finns samlade i samma fastighet eller område.
Våra lägenheter är ett perfekt alternativ till dyra hotell eller osäkra kontrakt med privatpersoner. Hos oss kan ni hyra ett problemfritt boende under längre tid för era anställda eller konsulter.

Hitta rätt företagslägenhet.

Kontakta oss så hjälper vi dig med din inkvarteringslösning.

Kontakta oss

eller skicka ett mail till info@tallbackalodging.se