Skip to main content

Under åren har Pomeroll hjälpt många byggföretag att hitta bostäder för sina anställda under olika projekt i Stockholm.

Många byggföretag har svårt att rekrytera rätt personal när bostadssegmentet är oklart. Det kan handla om personal som bor i Göteborg men som arbetar i Stockholm i flera veckor och behöver något som känns mer hemma än ett hotell. Att kunna erbjuda boende redan i rekryteringsprocessen och inte lägga ansvaret på den anställde själv har varit mycket uppskattat av dem som hyr av oss. Utländska byggföretag hyr också ut större lägenheter där det är möjligt att bo fler personer till en mycket låg kostnad per person. Rummen är vanligtvis delade, men vi kan också erbjuda egna rum i vissa av våra fastigheter.
Vi har byggföretag från de flesta länder som hyr av oss. Förutom Sverige har byggföretag från Polen, Litauen, Rumänien, Lettland och Estland varit inblandade med hög frekvens.
För alla byggföretag kan vi ofta ordna boende för hela team, grupper, chefer och enskilda byggnadsarbetare. Nöjda kunder kommer att återkomma! Pomeroll som hyresvärd erbjuder även service i form av felanmälan och hjälp om något inte skulle fungera under hyresperioden. Detta ingår för att du ska kunna bo utan problem i våra lägenheter.