Skip to main content

Vad vi erbjuder

På Tallbacka Lodging AB är vi stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa företagslägenheter, främst i de pulserande städerna Stockholm och Malmö. Våra enheter är genomtänkt utformade, fullt möblerade och utrustade för att möta behoven hos dagens yrkesverksamma. I våra hyrespaket ingår alltid en begränsad elkostnad och gratis höghastighetsinternet, samt ett startpaket med sängkläder och handdukar.

Våra lägenheter är strategiskt placerade, främst i centrala, välanslutna förorter eller inom stadsgränserna. Vi förstår vikten av tillgänglighet och ser till att våra boenden erbjuder smidiga anslutningar till viktiga affärsdistrikt, transportnät och lokala bekvämligheter.

Vi erbjuder två olika alternativ för att tillgodose dina önskemål:

  • Lägenheter med service: Våra servicelägenheter har städservice varannan vecka, komplett med nya handdukar och byte av sängkläder.
  • Enheter utan service: För dem som söker ett mer självständigt boende erbjuder vi även enheter utan service.

Vilka vi är

Tallbacka Lodging AB är ett familjeägt företag inom företagsboende som drivs av familjen Carlson. Vår grundare, Staffan Carlson, har en rik erfarenhet som sträcker sig över decennier inom Sveriges fastighets- och fastighetsmarknader. Han initierade framför allt etableringen av Skandiamäklarna, en fastighetsmäklarfirma, redan 1980, och den har sedan dess utvecklats till en av landets främsta mäklarkedjor. Med sin bakgrund inom fastigheter och omfattande branschkunskap insåg Staffan, tillsammans med sin fru Eva och son Fredrik, en växande efterfrågan inom företagsboendesektorn. De identifierade även utmaningarna som företag stötte på när de anpassade sin expatriatpersonal i svenska städer och stadsområden.

Våra kunder

Vår kundkrets är lika mångsidig som de företag vi betjänar, vilket sträcker sig från stora företag till dynamiska små och medelstora företag inom olika branscher. I kärnan av vår servicefilosofi ligger etablerandet och bevarandet av personliga relationer med varje enskild kund. Vi är engagerade i att kontinuerligt leverera förstklassig service genom hela våra partnerskap, och se till att dina boendebehov möts med excellens på alla områden.